Kwaliteitscontrole
Spack stelt hoge eisen aan de kwaliteit en voedselveiligheid van haar producten. Om die kwaliteit continu te garanderen en te waarborgen controleren we onze producten gedurende de hele keten. Van de inkoop in origine tot aan het geproduceerde en verpakte product.
Eigen laboratorium
Voor de controle van de producten heeft Spack de beschikking over een eigen kwaliteitsafdeling met laboratorium voorzien van de meest geavanceerde apparatuur. In dit laboratorium worden de zaden, schilfers en oliën uitvoerig getest voordat ze vrijgegeven worden voor productie en levering. Door onze grondige werkwijze zijn we in staat om pesticides en andere ongewenste en schadelijke stoffen effectief op te sporen en onze kwaliteitseisen te waarborgen.
Diverse certificaten
De verschillende certificaten waar Spack over beschikt onderstreept nogmaals het belang dat wij hechten aan kwaliteit en voedselveiligheid. We hebben op dit moment de volgende certificaten: IFS, NOP, GMP+, Biologische certificaat, OU kosher, BRC, RSPO, KRAV en Fair Trade.