Vacature: Kwaliteitsmanager QA/QC

Wie zijn wij?

Spack B.V. is al meer dan 40 jaar specialist op het gebied van biologische oliën. Spack B.V. produceert en verpakt allerlei soorten olie uit biologische zaden en pitten en levert zowel koudgeperste plantaardige olie als geraffineerde plantaardige olie in uiteenlopende verpakkingen. Onze producten worden (inter)nationaal geleverd aan de voedselverwerkende industrie, groothandel, horeca en retailmarkt. Ook leveren we bijproducten voor veevoer.

Wij zijn op zoek naar een Kwaliteitsmanager Quality Assurance en Quality Control.

Wat ga jij doen?

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het managen van het QA/QC team, het verbeteren van het kwaliteitssysteem en het begeleiden en coördineren van de audits voor de verschillende kwaliteitscertificeringen.

We zoeken voor deze functie een gemotiveerd persoon met opleidingsniveau HBO voedingsmiddelentechnologie of HBO chemie, aantoonbare kennis en ervaring met kwaliteits- en voedselveiligheidssystemen zoals BRC, IFS en FSSC, goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Het betreft hier een functie voor 32 uur tot 40 uur per week waarbij er in overleg op flexibele tijden gewerkt kan worden.

Wat wij bieden:

Een marktconform salaris.
• 8% vakantiegeld.
• Een 13e maand.
• 26 vakantiedagen (o.b.v. fulltime dienstverband)
• Reiskostenvergoeding.
• Flexibele werktijden.

Lijkt deze functie jou wat? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar quality@spackbv.com