Eigen olieperserij voor optimale kwaliteit

Voor onze belangrijkste producten – biologische zonnebloemolie en raapzaadolie – hebben we eigen professionele olie perserijen waar de biologische zaden tot olie geperst worden. Met een perserij op ons hoofdkantoor in het Zuid-Hollandse Nieuwe Tonge, en één in Harlingen, in het noorden van Nederland, zijn we in staat om 24 uur per dag kwaliteitsvolle olie te produceren en weten we een enorme flexibiliteit te bieden aan onze afnemers. Daarnaast werken we nauw samen met een aantal kleine gespecialiseerde perserijen in Duitsland die ons biologische lijn-, saffloer- en sesamzaad persen.

Spack – biologische olie, plantaardige olie
Spack – biologische olie, plantaardige olie

Olie geperst in origine

Een aantal oliën worden direct geperst in het land van origine. Zoals bijvoorbeeld onze biologische olijf,- soja, kokos- en palmolie. Deze oliesoorten worden vaak per tankwagen aangeleverd, opgeslagen in onze speciale tanks en naar wens van de klant verpakt en vervoerd.

Koudgeperste en geraffineerde oliën

Spack levert zowel koudgeperste plantaardige biologische oliën als geraffineerde plantaardige biologische oliën. Bij beide manieren van het verwerken van de grondstoffen hanteren we strenge kwaliteitseisen en gebruiken we de meest moderne apparatuur.

Deel deze pagina, kies uw platform: