Naast het produceren in private label is er nu ook de mogelijkheid om producten af te nemen onder het merk genaamd “State of Nature”.

Bij State of Nature geloven we in de kracht van de natuur. Daarom streven we ernaar om alleen biologische oliën van de hoogste kwaliteit te leveren.

Het assortiment omvat een verscheidenheid aan speciale oliën die een goede aanvulling is op uw assortiment. We hebben een scala aan producten die onder “State of Nature” beschikbaar zijn.

Bent u nieuwsgierig welke producten “State of Nature” in het assortiment heeft? Lees dan verder.

State of Nature Organic Avocado Oil

De State of Nature Biologische Lijnzaadolie wordt geperst op lage temperaturen, door te persen op lage temperaturen wordt ervoor gezorgd dat de voedignswaarde en smaak behouden blijft. Lijnzaadolie heeft een gele tot oranje kleur en een karakteristieke smaak met een kleine bittere toevoeging.   

Informatie aanvragen

State of Nature Organic Sesame Oil

De “State of Nature” biologische sesamolie is bekend om zijn nootachtige smaak, en wordt gezien als een waardevolle toevoeging aan salades, sauzen en marinades. De sesamolie is een populair ingrediënt in Aziatische gerechten, vaak om gerechten een smaak te geven.

Informatie aanvragen

State of Nature Organic Sesame Oil

De “State of Nature” biologische avocado olie is mild van smaak, en wordt vaak gebruikt voor om te bakken, koken of braden. Avocado olie staat bekend om zijn hoge verbrandpunt, wat het passend maakt voor te frituren.

Informatie aanvragen

Verpakkingen

Voor meer informatie adviseren wij u contact op te nemen met onze salesafdeling.